Πλαστική Χειρουργική στην Πτολεμαΐδα!

Πλαστική Χειρουργική στην Πτολεμαΐδα!

BodySculpture και στην Πτολεμαΐδα! Ο Dr. Βαρναλίδης εξυπηρετεί όλους τους ενδιαφερόμενους από την περιοχή της Πτολεμαΐδας με το ιατρείο του στην Κοζάνη. Ο Dr. Ι. Βαρναλίδης εξετάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στο ιατρείο λειτουργεί και το ογκολογικό ιατρείο (συγκεκριμένες μέρες του μήνα) που αποτελεί μέρος του εθελοντικού έργου του Dr. Βαρναλίδη και το οποίο περιλαμβάνει την εξέταση των δερματικών σπίλων (ελιές) συμπεριλαμβανομένων όλων των όγκων του δέρματος (λιπώματα, κύστεις, ξανθελάσματα, ακανθοκυτταρικά και βασικοκυτταρικά καρκινώματα κ.ά.), χορηγώντας οδηγίες για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπευτική προσεγγισή τους.

Στην BodySculpture χρησιμοποιούμε αποκλειστικά όπως και για όλα μας τα υλικά (εμφυτεύματα στήθους, tissue expanders, botox, υαλουρονικό οξύ, tissue implants κ.ά.) μόνο πιστοποιημένα από τον FDA (Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) δερματικά εμφυτεύματα (Fillers) και botox άριστης ποιότητας.

Ενημερωθείτε και για τις νέες μας υπηρεσίες για τις επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής!

BodySculpture Κοζάνης
Ελευθερίου Βενιζέλου 30
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 222 844 & 24610 28884

www.bodysculpture.gr

πλαστικος χειρουργος αθηνα

Comments are closed.